Локомотив (Москва) допусна първа грешна стъпка от началото на сезона

...
Локомотив (Москва) допусна първа грешна стъпка от началото на сезона
Коментари Харесай

Смолов спаси Локо в Екатеринбург

Локомотив (Москва) позволи първа неверна стъпка от началото на сезона в РПЛ. " Железничарите " направиха 1:1 при визитата си, само че можеха и да изгубят, в случай че не беше късното попадение на. Руският национал не се беше разписвал в трите си мача за Локо, откогато се завърна от.

Домакините се надяваха да реализират първи триумф, откакто взеха единствено точка от дуелите с и. Те започнаха по-силно и в 11-ата минута бяха покрай гол, само че ударът на мина на сантиметри над гредата. Локо отвърна с мощен шут на, отразен от Евгений Помазан.
Гостите взеха самодейността и в средата на полувремето Смолов пропусна с глава, а в 41-ата минута още веднъж Помазун беше воин за Урал, спасявайки удар на Рифат Жамалетдинов.

След почивката срещата се развиваше по същия метод. Локомотив доминираше и имаше добра опция да открие резултата, само че още веднъж Помазун внимаваше. В 65-ата минута направи още един дебют за Урал, а отборът му поведе с гол на Егоричев в 74-ата минута. Резервата центрира от левия фланг, а Егоричев протегна крайник и прати топката зад тила на.

Ничья в Екатеринбурге – 1:1
— «Локомотив» (@fclokomotiv) В 83-ата минута Смолов за следващ път беше спрян от блестящия в този мач Помазун, само че стражът на домакините нямаше какво да стори в 87-ата минута, когато Смолов овладя топката в наказателното поле и с левия крайник я прати до гредата - 1:1.

Локо излезе отпред преди останалите мачове от кръга. Отборът на има актив от 7 точки, а Урал е на 11-а позиция с 2 пункта.

Премиер Лига 3 кръг, сряда 19 август  Урал 1:1краен резулат  Локомотив Москва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР