Локомотив гостува на Берое в предпоследна среща от плейофите в

...
Локомотив гостува на Берое в предпоследна среща от плейофите в
Коментари Харесай

Локо гостува на Берое, Камбуров специален гост на срещата

Локомотив гостува на Берое в предпоследна среща от плейофите в елита. Мачът е през днешния ден от 20:00ч. на стадион " Берое " в Стара Загора .

Специален посетител на дуела ще е най-резултатният български футболист Мартин Камбуров. Като почитателите на Берое ще вземат участие и в лотария за три екип на Камбуров. Камбуров игра и за двата тима през кариерата си.

Двубоят е извънредно значим за седмото място. В момента Берое е на него с 38 точки, а Локомотив е на деветото място с 37 точки, същият актив има и ЦСКА 1948, само че отборът е с по-добри индикатори от Локомотив е на осмата позиция. В другия мач от групата ЦСКА 1948 е хазаин на Арда, която е на последната позиция с 32 точки и няма късмет за седмото място.

В предишния кръг Локомотив направи 4:4 като посетител на Арда в огромна драма в Кърджали, а Берое също измъкна тъждество като посетител на ЦСКА 1948 - 2:2.

До момента през сезона Локомотив завоюва в Пловдив и загуби в Стара Загора в постоянния сезон, а в първия мач сред двата тима в плейофите в Пловдив нямаше победител - 1:1.

Наказан за Локомотив е капитанът Димитър Илиев. За Берое осъден е Абубакар Тунгара.

Съдия на дуела ще е Георги Иванов.

Вероятни сформира:

Берое: Генадий Ганев, Стив Фуртадо, Сиам Бен Юсеф, Георги Динков, Джуниет Али, Серкан Юсеин, Симеон Мечев, Даниел Генов, Кевин Тапоко, Давиде Мариани, Алиюн Фол

Локомотив: Лукас Реадер, Милош Петрович, Кристиан Гомис, Райън Бидунга, Йосип Томашевич, Парвиз Умарбаев, Петър Витанов, Бирсент Карагарен, Венсан Марсел, Александър Василев, Преслав Боруков
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР