Локомотив е домакин на Славия в двубой от 10-ия кръг

...
Локомотив е домакин на Славия в двубой от 10-ия кръг
Коментари Харесай

Локо в търсене на нов рекорд днес

Локомотив е хазаин на Славия в дуел от 10-ия кръг в елита. Мачът е през днешния ден от 17:30ч. на стадион “Локомотив ”.
Прочетете още
Локо е в неповторима серия от 8 следващи победи, което тимът в никакъв случай не е правил в един сезон и в случай че победи и през днешния ден ще направи нов връх – ще изравни най-дългата победна серия изобщо, която е 9 следващи триумфа и е реализирана в два сезона – 2002-2003 и 2003-2004.

В предишния кръг Локо победи с 1:0 Етър като посетител, а Славия загуби от Локомотив София като хазаин с 1:2, а след дуела беше уволнен треньорът Хосе Мария Бакеро, а отборът е с нов треньор – Иван Колев.

Локомотив е водач в класирането с 25 точки, а Славия е на 14-то място с 4 точки.

Трайно контузени за Локомотив са Калоян Костов и Тодор Павлов. Христо Иванов и Ангел Лясков се контузиха в дуела с Етър, само че се чака да са в групата за днешната среща, тъй като контузиите им не се оказаха съществени.

Рефер на конфликта ще е Драгомир Драганов.

Вероятни сформира:

Локомотив: Динко Хоркаш, Оливие Камдем, Ефе Али, Хорхе Сегура, Кристиян Пешов, Бабакар Дион, Евандро Лима, Георги Каракашев, Джовани, Димитър Илиев, Георги Минчев

Славия: Светослав Вуцов, Ертан Томбак, Мартин Георгиев, Виктор Генев, Сибири Кейта, Емил Мартинов, Кристиян Стоянов, Кристиан Добрев, Йон Бакеро, Галин Иванов, Владимир Николов
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР