локдаунВластите ще позволят на малките магазини да отворят на 5

...
локдаунВластите ще позволят на малките магазини да отворят на 5
Коментари Харесай

Гърция ще признава всички ваксини за влизане в страната



локдаун

Властите ще разрешат на дребните магазини да отворят на 5 април, при избрани правила. Клиентите ще си уговорят срещи и ще съблюдават тричасово ограничаване за извършване на покупки, по метода click away (т.е. покупките да бъдат излъчени отвън магазина) най-малко за една седмица. Търговците няма да позволяват повече от един клиент на 25 квадратни метра вътре в магазините. Ще бъде задействан още веднъж кодът, който жителите изпращат, с цел да заявяват, че напущат си, с цел да отидат на пазар. Мярката изключва огромните търговски центрове, които остават затворени.

Друга разхлабваща примката мярка е облекчение на рестриктивните мерки за придвижване на хората отвън тяхната община. От събота хората ще могат да карат отвън границите на своята община или да спортуват.

PCR

PCR

Коронавирус

В момента се имунизират жители от възрастовите групи 60-64 години и над 70 години, както и такива с съпътстващи болести.

COVIDgovgr

През първите пет работни дни на всеки месец фармацевтите ще показват в обособен файл, дружно с подаването на сметките за медикаменти, обобщение на потвържденията за дата на имунизация, направени в аптеката им през предходния месец, изнесени от електронната платформа, с обособена фактура, която ще включва желаната сума.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР