Локализиран е пожарът в цеха за преработка на месо Унитемп

...
Локализиран е пожарът в цеха за преработка на месо Унитемп
Коментари Харесай

Погасиха пожарът в цеха за преработка на месо във Войводиново


Локализиран е пожарът в цеха за преправка на месо Унитемп във Войводиново. Въпреки това огнеборците ще останат тази нощ на място до цялостното му погасяване, споделиха от Пожарната.

Според осведомени, огнената буря тръгнала, откакто завършил работният ден в Унитемп. Според управлението на компанията няма нито един служащ, останал в цеха. Пожарът се е разпрострял върху 8 дка. Заради това, че постройката е построена от термопанели, огънят бързо е обхванал структурата от 8 дка. Взривовете, които паникьосаха хората в селото, се оказаха звуков резултат от сгромолясването на горящите термопанели, а не същински експлоадирания.

Пристигналите на място екипи се наложило да размонтират бутилки с метан и да ги охлаждат.

В гасенето на пожара през днешния ден са взели участие с изключение на екипи на пожарната от Пловдив, и подкрепление от Карлово и Съединение. Очаква се на мястото да бъде изпратена мобилна лаборатория на РИОСВ-Пловдив, която да замери чистотата на въздуха. Според огнеборците в региона няма токсичен облак и риск за популацията на селото.

Утре денем се чака да бъде осъществен оглед, който да откри аргументите за пожара.

"Такова нещо сме виждали, беше като от филмите ", описаха хората от селото. Според тях от пътя Пловдив-Войводиново към момента се виждат пламъци.
Инцидентът в селото провокира голям брой мнения. Според някои пожарът може да е провокиран съзнателно поради събитията, разиграли се преди седмици със събарянето на противозаконни ромски постройки в селото.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР