Логистичната база на дружеството [Берс Лоджистикс] Експериментът с онлайн поръчки

...
Логистичната база на дружеството [Берс Лоджистикс] Експериментът с онлайн поръчки
Коментари Харесай

Логистична компания отвори онлайн магазин за доставка на храни до дома

Логистичната база на сдружението

[Берс Лоджистикс] Експериментът с онлайн поръчки на храни за дома не престава и след няколко вериги и логистична компания ще опитва модела. Софийската компания " Берс лоджистикс " отвори онлайн бакалия, заяви за " Капитал " Николай Николов, съучастник и член на съвета на шефовете. Тя предлага интернет платформа за артикули на свои клиенти, за които прави логистични услуги.

" Хлеб и сол "

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Интернет магазинът се назовава " Хлеб и сол ", деен е от 6 април и към този момент е минал тестовия интервал. Предлага над 1000 продукта в разнообразни категории - храни, питиета, козметика, за дома и офиса, за майки и деца, домашни любимци. Предстои последващо зареждане с още 1000 продукта, посочи Николов.

Бакалията предлага доставки до дома на клиентите на територията на София, в това число в Симеоново, Драгалевци, Бояна, Горна баня, Герман, Панчарево, Бистрица, Банкя, Кубратово, Световрачене, Негован, Чепинци, Долни Богров, Горни Богров, Кривина, Казичене.

Минималната поръчка от уеб страницата е 30 лв., а доставки се правят от вторник до петък. Цената на доставката е 5 лв., като за поръчки над 50 лв. е безвъзмездна.

" Тепърва се учим по какъв начин да продаваме на дребно, само че имаме добра основа. Управляваме над 50 000 кв. м складови площи в седем логистични центъра, над 120 огромни транспортни средства под температурен режим, техника, готови чиновници, ноу хау. Притежаваме и интернационален документ IFS Logistics, който обезпечава бистрота по цялата верига на доставките ", разяснява Николов.

" Хлеб и сол " не е повсеместен супермаркет. Голямата част от продуктите не са познати като марки, тъй като до момента са били предопределени за ХоРеКа канала или за експорт. " С всяка компания се уговаряме съответно при какви търговски условия да продаваме. Установихме, че сега работят над 60 онлайн магазина за доставка на хранителни артикули. Не се конкурираме с тях като цена, не целим всеобщия пазар. Предлагаме малко познати марки на български производители. Извършваме логистична активност от А до Я, знаем по какъв начин да обслужим стоката без компромис в температурен режим, надзор на достъп, санитарно-хигиенни условия ", обобщава Николай Николов.

Нито един от заетите в " Берс лоджистикс " не е изгубил работата си поради изключителното състояние. Компанията даже е привлякла чиновници от партньорски компании, чиито артикули се оферират в онлайн бакалията. След оживление на стопанската система те ще се върнат в остарялата си компания, изясни Николай Николов.

" Хлеб и сол " ще уголемява градовете за доставка и предложенията от артикули за продажба. Плановете плануват да се усили предлагането на пресни плодове и зеленчуци.

Опит с вериги
КАПИ i БЕРС ЛОДЖИСТИКС ООД Собствен капитал 0,7 Печалба 0,1 Активи 3,7 Пасиви 3,1 Брой заети 33 Приходи 4,3 Пълен профил › Данните са за 2018 година и са по последния подаден доклад на сдружението. Сумите са в млн. лева КАПИ профили Корпоративните данни за сдружението са от осведомителния масив КАПИ. Достъпът до цялостните фирмени и секторни профили са част от абонаментния проект Капитал PRO. Научете повече ›
" Берс лоджистикс " е логистичен оператор на бързооборотни артикули и артикули под температурен режим със 17-годишна история. Компанията е главен логистичен сътрудник на " Метро ", " Т маркет " и " Билла ", също така обслужва над 200 други компании - вносители, търговци, производители на артикули за ХоРеКа канала, експортьори. Извършва и микродистрибуция до дребни магазинчета в София, Пловдив и Варна, предлага и решения за онлайн търговия на потребителски компании, които не би трябвало да поддържат лична организация на логистичната активност.

Приходите на " Берс лоджистикс " за 2018 година са 4.3 млн. лева и съвсем се удвояват спрямо 2017, а облагата - 59 хиляди лева.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg