Логиката или чудото? Това е въпросът преди първите реванши от

...
Логиката или чудото? Това е въпросът преди първите реванши от
Коментари Харесай

ПСЖ срещу "Реал" - без Неймар, но с надежда за чудо

Логиката или чудото? Това е въпросът преди първите реванши от осминафиналите на Шампионката лига! След седмица отмора, най-интригуващият интернационален шампионат още веднъж ще влезе в домовете на почитателите у нас по традиция посредством каналите на bTV Media Group.

Двата гранда с искания за купа излизат още веднъж един против различен, този път на " Парк де пренс ". В първия мач френският гранд изненада всички с попадение във вратата на " кралския клуб ", само че Роналдо и компания съумяха да отговорят уместно - с 3 гола на личната си сметка.

ПСЖ господства във френската Лига 1, само че Унай Емери има сериозен проблем - неналичието на най-скъпият футболист Неймар. Парижани заплатиха за него 222 млн. евро на " Барселона ", само че за жал бразилецът, към който се градеше играта на отбора до в този момент, се контузи и преди ден претърпя интервенция. Почти несъмнено Неймар ще пропусне остатъка от сезона и ще се опита да се възвърне за Световното състезание в Русия.

Косите на Унай Емери се изправиха и след контузията, която получи другия му нападател - Килиан Мбапе. За наслада на парижани той съумя да се възвърне в точния момент за значимия конфликт довечера. Оптимизъм въпреки всичко има и той идва от страхотната форма на Анхел ди Мария, който прави най-резултатния си сезон досега (17 гола в 34 мача).

" Реал " ще се опита да завоюва Шампионската лига за трети следващ път - нещо невиждано в историята на шампионата. Зинедин Зидан и футболистите му ще би трябвало да се потрудят, тъй като това е единственият метод да зарадват почитателите. В шампионата " белите " имат много компликации и са трети - на 15 точки от водача " Барселона ".

Травмите в отбора на " Реал " наподобяват леки - Модрич е с разтежение, а Кроос с травма в коляното.

Срещата обаче ще стартира при резултат 0:0, а спечелилият ще бъде отборът, който желае по-силно да се изкачи на върха на Европа!

Мачът сред мърсисайдци и португалците наподобява решен. В първата среща в Португалия " Ливърпул " разруши противника си с 5:0! Мане се регистрира с хеттрик, Салах и Фирмино прибавиха по още едно попадение.

Феновете на британския отбор се надяват на същия пагубен за съперниците им резултат и на " Анфийлд ". Очаква се обаче мениджърът Юрген Клоп да намерения за бъдещите конфликти и да даде отмора на голмайсторите от предния мач.

В " Порто " пък не губят вяра. Контузени са Алекс Телес, Муса Марега, Данило Перейра и Тикиньо Соарес, само че португалците ще създадат всичко допустимо, с цел да вкарат 6 безответни попадения като посетители.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР