Логан Пол започна 2018 г. по възможно най-лошия начин. Само

...
Логан Пол започна 2018 г. по възможно най-лошия начин. Само
Коментари Харесай

Логан Пол с видео за превенция на самоубийствата

Логан Пол стартира 2018 година по допустимо най-лошия метод. Само за няколко дни, откакто разгласява видео, в което се вижда самоубил се човек, той се трансформира в личност нон грата.

 Логан Пол - влогърът, който се извини, че е снимал самоубил се човек
Влогър се извини, че е снимал самоубил се човек

Действието се е развило в Япония на място, известно с високия % на самоубийства

Действията му бяха глобени от YouTube, като ограничи възможностите му за печелене на пари от рекламодатели. Освен това вкара и нови правила за рекламирането.

Е, явно Логан Пол се е разкаял много съществено за постъпката си, или най-малко по този начин наподобява. Вчера, 24 януари, влогърът разгласява първото си видео след разгорелия си скандал. То обаче не е е нормалното, изпълнено с комизъм, закачки и недомислени действия, а има благородна цел - да обърне съществено внимание на случаите на самоубийство.

 YouTube с промени в политиката за рекламиране
Новият метод за печелене от YouTube

При какви условия ще става рекламирането

Във видеото Пол се среща с хора оживели след опит за самоубийство. Той също по този начин се зарича да подари 1 милион $ на разнообразни групи за предварителна защита на самоубийствата.

Клипът на Логан Пол се концентрира върху историята на Кевин Хайнс, който на 19-годишна възраст прави опит да отнеме живота си, само че за благополучие несполучливо.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР