Логан Пол разкри, че е имал мисли за самоубийство“, докато

...
Логан Пол разкри, че е имал мисли за самоубийство“, докато
Коментари Харесай

Логан Пол признава, че е имал мисли за самоубийство след предполагаемия крипто скандал за £2 милиона

Логан Пол разкри, че е имал „ мисли за самоубийство “, до момента в който е бил упрекнат в машинация на почитателите му в злощастен план за криптовалута.

Звездата на YouTube Пол започва CryptoZoo в края на 2021 година, само че играта, в която потребителите трябваше да вършат пари, като печелят незаменими токени (NFT), не съумя да излети. Проектът беше подложен под въпрос от Coffeezilla, YouTuber, чието същинско име е Stephen Findeisen, защото той качи поредност от три елементи, обвиняваща Paul, че е забъркан в машинация за милиони долари.

CryptoZoo в никакъв случай не е бил изцяло пуснати, което значи, че тези, които са купили NFT, са изгубили хиляди долари. Пол изрично отхвърли обвиняванията, че е измамил почитатели и описа за проваления план в нов документален филм с Греъм Бенсингер. „ За първи път в живота си имах мисли за самоубийство “, сподели Пол.

„ Просто се въртях спираловидно, Греъм. Спираловидно. Плачех, като че ли хлипах. Чувствах се слаб, което е извънредно за мен. Предполага се, че съм водач. Ще...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР