Lоенно-транспортен самолет Ил-76 се е разбил в Ивановска област по

...
Lоенно-транспортен самолет Ил-76 се е разбил в Ивановска област по
Коментари Харесай

В руската Ивановска област се разби военно-транспортен самолет Ил-76

Lоенно-транспортен аероплан Ил-76 се е разрушил в Ивановска област по време на политане за постоянен полет, заяви съветското МО. Местните медии и каналите на Telegram разгласиха видео на боен аероплан, чийто мотор се възпламени във въздуха.
 
Самолет се възпламени над Иваново, оповестиха " Иваново нюз " и " Кванти нюз ", представени от Руската секция на BBC. Местни поданици разгласиха фрагменти от самолета с пламнал мотор.
 

 
Според очевидци един от моторите на самолета се е запалил, до момента в който към момента е във въздуха, оповестяват съветските медии. Във видеото моторът на самолета гори. Според МО на РФ на борда е имало 15 души.
 

 
Очевидци оповестиха, че в региона на летището в Иваново-Северни се вижда колона пушек. Самолетът се е разрушил при кацане на летището в Иваново-Северни, самолетът се е разрушил край село Богородское, спасителите в този момент работят на място.
 
Според източници на Telegram канала SHOT, 5 тела на починали са открити на мястото на злополуката, останалите 10 също не са оцелели 
 

 
Ил-76, който се разруши в Ивановска област, е бил на подготвителен полет, оповестява Telegram каналът " Baza ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР