Лодката на ресторанта може да вземе гостите от брега и

...
Лодката на ресторанта може да вземе гостите от брега и
Коментари Харесай

Този рибен ресторант в океана ще ви накара да мечтаете


Лодката на ресторанта може да вземе гостите от брега и да ги води до стъпалата върху скалата, а след края на вечерята да ги върне назад. Във всяка посока това " напредване " трае към пет минути. Ресторантът сервира най-вече морски деликатеси в характерен локален жанр със страхотни подправки, както и защита селекция от виновност, бира и безалкохолни питиета. Предлага се и шампанско, в случай че имате мотив за празнуване.

Мястото принадлежи на локален риболовец, който отваря ресторанта през 2010г. Сградата е много семпла, издигната с „ подръчни “ материали, само че самата концепция и разположение вършат този ресторант неповторим. Той се специализира в предлагането на морски специалитети, които са приготвени от експерти с доста обич и висши умения. Водните жители, които се сервират на клиентите са уловени безусловно преди няколко часа. Много огромна част от тях се подготвят от самия притежател. Цените на ястията започват от към 10 $ и надвишават тридесет $, само че си заслужава предвид на цялата атмосфера и фактът, че порциите са огромни и доста вкусни.



Обслужват се до дванадесет маси, които дават панорама към прелестните сини води на Индийския океан и към брега. В този смисъл, в случай че желаете да посетите това забавно място, е значимо да си извършите резервация, защото " Скалата " разполага единствено с четиринадесет места. На разположение на гостите е и панорамна тераса, която е съвършено място за сантиментална вечер под звездите на ясното тропическо небе.

Точно против " Скалата ", на плажа, е ситуиран дребен бутиков хотел, който е също толкоз автентичен, колкото и рибният ресторант. Името му " Упендо " значи " обич " на суахили и е владеене на Триш Данак. За известно време тя работи в областта на стилната промишленост и си партнира с огромни банкови институции и малките екрани. В последна сметка Занзибар се оказва мястото, където се сбъдва нейната фантазия – да си седи на плажа и да ръководи личен бутиков хотел. Той отваря порти през 2010г. И е съвършено място за дребни компании или фамилии с другари, които търсят уютно и насаме местенце. Стаите са изпълнени по този начин, че не е пестено място, а основната спалня съставлява слънчева, само че хладна стая с компактни мебели, където единствено огромната стъклена врата дели нейните жители от плажа и водата. Има още две стаи в хотела, само че с по-компактните си размери те разделят обща баня. Тъй като Триш ненавижда ключалки, баните нямата такива, както и пердета или поставки за хартия, просто собственичката избира те да наподобяват тези на плажа.



Вилата предлага също и съвременна, открита кухня, дневна и кресла, на които човек може да чете, а верандата е страхотна и разполага с огромни кревати и масички с аспект към океана. Постройката е направена от бетон в характерен локален жанр. Високият покрив има въздушни пространства, които разрешават естествената вентилация и неналичието на климатик не се усеща. Креслата и спалните са направени от бетон, в арабски жанр, с доста на брой възглавнички. Масичките за кафе са направени от дървен материал, който екипът на Триш е събрал от плажа, а счупените черупки от океанските жители служат като пепелници. Декорациите в цялата вила също са направени от събрания дървен материал, който плажът е дал. Стените пък са украсени с подбрана селекция от произведения на художници от Бразилия, Австралия и Англия. Всичко, до което се допират гостите, е превозено персонално от Триш.



Снимки: iStock/Guliver

В " Упендо " няма правила - хората могат да се разхождат боси на всички места. Идеята на собственичката е да обезпечи оптимален комфорт на гостите си, като е разполагаем когато и да е. Тя се старае да задоволи всички техни стремежи, с цел да се върнат още веднъж.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР