Лобито на спортистите ще е сериозно и в новото Народно

...
Лобито на спортистите ще е сериозно и в новото Народно
Коментари Харесай

„Промяната“ печели Сървайвър, ас на БСП е шампион по ветр...

Лобито на спортистите ще е съществено и в новото Народно заседание освен поради тримата някогашни министри Даниела Дашева (професор от НСА и член на „ Български напредък “), Красен Кралев (ГЕРБ) и Радостин Василев (ПП). Куп някогашни първенци също ще седнат на банките идната седмица.

Ако се провежда рисково съревнование, „ Промяната “ сигурно ще го завоюва поради наличието на Андрей Гюров и Иван Христанов. Преподавателят в Американския университет в Благоевград е разпален триатлонец. Гюров беше един от 200-те участници в интернационалния ултра крос триатлон “Лъвско сърце “ през 2020 и 2021 година. Сам споделя, че не гони класиране, само че изпитва най-големия кеф за годината. Въпреки това шефът на парламентарната група на Политическа партия записа гросмайсторско време от 13 часа в Странджа, за които преплува 3 км в морето, кара 116 км  в планината и тича още 21 км. Опитайте да го повторите!

Любител на ултрамаратона е Иван Христанов, прочул се с отказания рушвет от 500 000 лв. месечно поради лабораторията на „ Капитан Андреево “. Бизнесменът от Политическа партия има сребърен орден от „ Персенк ултра “  преди 8 години, когато е към този момент на 40 година. За информация - маратонът съставлява 160 километра бягане и вървене из Родопите. За задачата е нужно близо денонощие изнурително изпитание. Любопитното е, че Христанов открива спорта едвам на 29 години, когато към този момент върти сполучлив бизнес и около него е напълнял фрапантно. Бъдещата му брачна половинка го възпламенява по обиколките из България с колелета и хранителния режим, резултатите са налице.



Иван Христанов е в съвършена форма

 

Инна Иванова от „ Промяната “ има близо 59 медала по плуване от републикански шампионати. На 16 години печели международна купа по биатъл за девойки в Монако. Това е незачитан от МОК спорт, който редува плуване с бягане. Връзката на депутата от Политическа партия със спорта не е прекратена, тя  е президент на клуба по плуване Локомотив (Русе).

Двама някогашни министри на спорта и кръвни врагове сядат в Народното събрание. Красен Кралев е спортист на дълги дистанции в юношеските си години. Руди Василев беше правист на футболния ЦСКА, като Сашо Томов го извади безусловно от студентската пейка на СУ. Запален е по фитнеса, като негови фотоси накараха Бойко Борисов да подреди на неговите депутати да поставят незабавно спортните екипи и да влизат във форма.

Малцина знаят, само че един от най-хубавите ветроходци на България изобщо е Борислав Гуцанов. Лидерът на Българска социалистическа партия във Варна,  възпитаник на Военноморското учебно заведение, има диплома за капитан. Гуцанов е победител в куп надпревари, в това число и интернационалните, несъмнено, в едни по-млади години.



Бившият спортист Красен Кралев в този момент топи килограми с бокс

 

Бивш състезателен публицист е съпартиецът му Иван Ченчев, прочут повече и като пресаташе на футболния ЦСКА. Преди да стартира работа на „ Армията “, Иван емигрира за малко при родителите си в Канада, където готвеше деца. Той има диплома за футболен треньор от НСА. Сам младеж на „ алените “ преди години, Ченчев блестеше с екипа на „ Въстаник “ от Войнеговци в софийската регионална група.

Дългогодишен състезателен публицист, освен това на извънредно равнище, беше Димитър Николов от ГЕРБ, в този момент притежател на няколко районни медии. За родения в Горна Оряховица лингвист нямаше секрети във Велико Търново и целия район, беше другар с починалия Трифон Иванов, Краси Балъков, Гочето Василев. Той е наследник на треньора по битка Стойчо Христов, който има именит статут в района, и самичък пробва мъжкия спорт като младеж, само че бързо се отхвърля. Издателят помагаше доста на футболния Локо (ГО) като ръководител на Общинския съвет в града, само че се разочарова от българския модел в този спорт и в този момент на драго сърце дава рамо на други дисциплини до фамозната жп гара. 



Волейболистът Петър Куленски от Политическа партия е почитател и на футболния отбор на село Величково

Съпартиецът му Мартин Харизанов от Враца пък е разпален състезател на аматьорско равнище, като рита футбол и кара колело. Син на умрял служител на реда, минава за новия любим на Бойко Борисов и евентуален претендент за кмет.

Спортен фанатик е и някогашният началник на Народното събрание Никола Минчев, който водеше листата на " Продължаваме промяната " в Пловдив. Той рита футбол постоянно с другари, като ненавижда да губи и от ученическите години го помнят като огромен биткаджия на терена. Освен това е и същинска спортна енциклопедия, като може да завоюва умерено всеки куиз.

Петър Куленски от Политическа партия е основател и деен играч на волейболния Бенковски от Пазарджик. Депутатът постоянно стърчи над другите със своите два метра насмалко. Очевидно е и почитател на футбола, защото има фотография на „ Олимпико “ на мача на Рома.

Петър Петров от „ Възраждане “ пък се включи в боксов камп на братя Пулеви и театралничи с ръкавиците. Популярност обаче доби клип, в който Кубрат извива врата на юриста.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР