Лобистът в Темида Петьо Петров, познат като Еврото, е получил

...
Лобистът в Темида Петьо Петров, познат като Еврото, е получил
Коментари Харесай

И той! Пепи Еврото получи инфаркт в Дубай

Лобистът в Темида Петьо Петров, прочут като Еврото, е получил инфаркт в Дубай, където съумя избяга, откакто се изплъзна на полицията, тръгнала да го арестува при акция на 29 май.
Тогава при интервенция късно вечерта екипи на Специализирания отряд за битка с тероризма и на прокуратурата влязоха в прочут столичен ресторант. Пред заведението в кв. „ Драгалевци “ и на идващия ден имаше засилено полицейско наличие, като парцелът остана блокиран.
Според предварителните данни по предписание на Софийската градска прокуратура са осъществени процесуални дейности против две лица – известни предприемачи. По-късно се разбра, че става дума за Петьо Петров – Пепи Еврото, някогашен следовател, прочут около случая „ Осемте джуджета “.
По неофициална информация интервенцията била обвързвана с осъщественото няколко дни по-рано в РЮА ликвидиране на Красимир Каменов – Къро.
Според информация на „ Уикенд “ сега Пепи Еврото е на лекуване в елитна болница в Дубай, като положението му се усъвършенства.
Според оперативни данни някогашният началник на Столичното разследване, упрекнат за насила, закани и потребление на записващи устройства без позволение в интервала 25 май 2018 година до 30 май 2023 година, бил предизвестен от корумпирано ченге за спецакцията, по тази причина съумял да се изплъзне от ареста, да напусне България през Турция, а оттова да излети за Обединените арабски емирства (ОАЕ) дружно с детето си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР