лк звездата Рени бе разпозната под маската на Букетът в

...
лк звездата Рени бе разпозната под маската на Букетът в
Коментари Харесай

Разкриха самоличността и на Букетът в Маскираният певец

 лк звездата Рени бе разпозната под маската на " Букетът " в шоуто на Нова телевизия " Маскираният артист ". Зрители усетиха присъщото за певицата произнасяне на звуците " с ", " ч " и " ш " и свързаха с нея главната част от уликите за скрития в костюма участник, които предаването даде.

Още с първото си осъществяване в шоуто " Букетът " бе разпознат като изпълнителка от фолк средите, защото уликите бяха прекомерно красноречиви, с цел да има каквото и да е комплициране по тематиката.

В тях бе посочено, че става въпрос за човек, който хората " постоянно са харесвали и са го търсили за разнообразни мотиви ", а самият той " в никакъв случай не е отказвал да стане част от празника на всеки, който желае да се радва на неговите цветя, хубост и наличие ".

Една от най-явните улики за " Букетът " е, че в предишното си е работил в скандинавските страни, което е още една " сламка ", която води към Рени. В началото на кариерата си изпълнителката пее в Норвегия, като репертоара й е от поп и рок песни. 

В уликите се натъртва и на необятната усмивка на маскираната персона, а това още веднъж води към Рени, която е известна като най-усмихнатата представителка на попфолка, написа " Уикенд ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР