Лиз Чейни, която е основният опонент на бившия президент Доналд

...
Лиз Чейни, която е основният опонент на бившия президент Доналд
Коментари Харесай

Лиз Чейни губи първичните избори в Уайоминг срещу подкрепения от Тръмп

Лиз Чейни , която е главният конкурент на някогашния президент Доналд Тръмп измежду републиканците, беше значително победена в консервативния щат Уайоминг, който е и най-слабо обитаемият в Съединените щати.

Избирателната интензивност беше по-висока от нормално, което допуска, че редица гласоподаватели са се включили към републиканците, оповестява Le monde. Но в подобен закостенял щат, най-слабо обитаем в страната, където демократите са четири пъти повече от републиканците, Хариет Хагеман, претендентът, подкрепян от Доналд Тръмп , нямаше проблеми да отстрани Лиз Чейни, дъщерята на някогашния вицепрезидент Дик Чейни, определен от 2016 година и избран отново през 2020 година с 68% от гласовете. Разликата е 35 точки, даже повече от резултата, разгласен от социологическите изследвания . Преди шест години.

По-малко от два часа след затварянето на гласуването, Чейни към този момент можеше единствено да поздрави своя противник, юрист, профилиран в правосъдни разногласия против екологични разпореждания , непосредствен до тогава на фамилията й, само че трансформирал се във правилен покровител на Тръмп.

Лиз Чейни съобщи: " Сега стартира същинската работа. " Тя прикани всички да се обединят против връщането на някогашния президент в играта, тъй като това щяло да възобнови вълната на принуждение.
 Републиканците в конгреса поддържаха бунтарката Лиз Чейни
Републиканците в конгреса поддържаха бунтарката Лиз Чейни

Импийчмънтът на Доналд Тръмп беше съществена тема
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР