Лийдс Юнайтед уволни мениджъра Джеси Марш. Причината е серията от

...
Лийдс Юнайтед уволни мениджъра Джеси Марш. Причината е серията от
Коментари Харесай

Лийдс уволни мениджъра Джеси Марш

Лийдс Юнайтед уволни мениджъра Джеси Марш. Причината е серията от седем следващи мача във без победа. Последният триумф на йоркшърци в шампионата беше с 4:3 над Борнемут на 5 ноември 2022 година Негативната серия смъкна Лийдс на 17-о място с 18 точки. Толкова има и 18-ият Евертън, който е в зоната на изпадащите.

От клуба прецизираха, че неговите помощници Рене Марич, Камерън Тошак и Пиер Барию също напущат клуба. Първият помощник на Марш Крис Армас обаче остава като краткотраен управител.

49-годишният Марш е първият американец, който води клуб от Висшата лига на Англия. Той обаче се задържа на поста малко по-малко от година. В този интервал Марш реализира 11 победи, 10 равенства и 16 загуби в 37 мача във всички шампионати.

Според „ Гардиън “. Той беше помощник на Марсело Биелса, до момента в който аржентинецът работеше на „ Еланд Роуд “. Други имена, които се загатват са това на Рафаел Бенитес и Моурисио Почетино. Едва ли Лийдс ще назначи правоприемник скоро. Следващите два мача на отбора са против третия Манчестър Юнайтед.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР