Лийдс се раздели с Джеси Марш в понеделник след серия

...
Лийдс се раздели с Джеси Марш в понеделник след серия
Коментари Харесай

Легенда на Реал Мадрид е отказал шанса да поеме Лийдс

Лийдс се раздели с Джеси Марш в понеделник след серия от седем мача без победа във Висшата лига, която включваше загуба от Нотингам Форест в последния кръг. Според AS отборът се е обърнал към Раул, с цел да поеме командването на " Елън Роуд " след напускането на Марш. Въпреки това се схваща, че мениджърът на Реал Мадрид е отказал офертата, защото счита, че " моментът не е съвършен ".

45-годишният футболист се е открил в клуба си от детството и не желае да напуща испанската столица по средата на сезона. Неговият тим в Кастилия сега води борба за промоция в, защото е на второ място с 42 точки от 22 мача. Властите в Мадрид дадоха да се разбере, че не са за напускането му при актуалните условия, което в допълнение убеди Раул да продължи с актуалната си роля.

Докладът също по този начин загатва, че Раул таи упоритостта да води старшия тим в бъдеще и защото бъдещето на Карло Анчелоти се разисква след неотдавнашната загуба от Майорка, някогашният капитан на " Белия балет "  предпочита търпеливо да изчака. Той също беше потърсен от няколко тима от Бундеслигата и Испания през лятото, само че реши да остане.
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР