Лийдс продължи страхотното си представяне след завръщането си във Висшата

...
Лийдс продължи страхотното си представяне след завръщането си във Висшата
Коментари Харесай

Лийдс и Ман Сити си спретнаха гросмайсторско реми на фона на проливен дъжд

Лийдс продължи страхотното си показване след завръщането си във Висшата лига. Момчетата на Марсело Биелса изоставаха с 0:1 от Манчестър Сити, само че съумяха да изравнят и да завоюват точка от семейството си на Сити. От друга страна, отборът на Гуардиола не изживява най-хубавите си дни, откакто от три мача има извоювани единствено 4 точки, а в предходния кръг загуби тежко от Лестър с 2:5. Конкретно е този мач гостите поведоха с гол на Стърлинг през първата част, само че Лийдс съумя да изравни през второто полувреме с гол на Родриго.

В третата минута на срещата Кевин Де Бройне стреля от свободен удар, само че топката се отби в гредата.

В 17-ата минута Рахийм Стърлинг навлезе в наказателното поле, бранителите на Лийдс не съумяха да му лишават топката и британският национал вкара за 1:0 с акуратен диагонален удар.

В 37-ата минута Филипс изведе Далас в наказателното поле, само че Едерсон мазета топката след изстрела на бранителя на Лийдс.

В добавеното време на първата част Менди сбърка и подари топката на Aйлинг, който финтира добре Лапорт и стреля, само че Едерсон съумя да избави вратата си от гол.

В 59-ата минута, след центриране от корнер, Едерсон не съумя да избие добре, получи се безредие, при което най-съобразителен бе Родриго, който изравни резултата, вкарвайки от близка отдалеченост в опразнената от бразилския пазач на Сити врата.

До края на дуела и двата отбора търсеха успеха с всички сили, само че по този начин и не съумяха да намерят верният път към вратата на противника, а огромна част от дуела бе придружен с пороен дъжд.

Лийдс се намира на пета позиция във краткотрайното класиране със седем точки от четири мача, а Сити са 10-и с четири точки от три срещи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР