Лийдс победи Уест Хям с 3:2 като гост в мач

...
Лийдс победи Уест Хям с 3:2 като гост в мач
Коментари Харесай

Лийдс изненада в Уест Хям зрелище с пет гола

Лийдс победи Уест Хям с 3:2 като посетител в мач от 22-ия кръг на Висшата лига. Хеттрик за спечелилите осъществя Джак Харисън, а за " чуковете " точни бяха Боуен и Форналс.

Головото шоу започва още в 10-ата минута. Джак Харисън получи чудесно подаване в наказателното поле и прати топката в десния ъгъл на вратата.

В 29-ата минута Антонио се строполи в наказателното поле на противника, само че съдията остави играта да продължи. Доусън насочи забавен удар с глава минута по-късно, само че топката не откри задачата.

Все отново " чуковете " стигнаха до изравняването с попадение в 34-ата минута. Джаред Боуен с глава се разписа, а асистенцията пристигна от Аарън Кресуел. Радостта на домакините търпя тъкмо 3 минути, откакто още веднъж Харисън се разписа и даде нов задатък на отбора си.

Уест Хям изравни още веднъж резултата с гол на Форналс в 52-ата минута на срещата. Антонио откри съотборника си на добра позиция, той се освободи от противник и матира вратаря на Лийдс.

Джак Харисън осъществя своя трети гол в мача, а това се случи в 60-ата минута с прелестен удар.

До края на мача домакините направиха всичко допустимо да стигнат най-малко до точката, само че това не се получи. Така в класирането Уест Хям остава на 4-ото място с актив от 37 точки, а Лийдс е на 15-ото място с 22.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР