Лийдс и Арсенал играят при резултат 0:3 в среща от

...
Лийдс и Арсенал играят при резултат 0:3 в среща от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Лийдс - Арсенал 0:3, гостите правят каквото си искат

Лийдс и Арсенал играят при резултат 0:3 в среща от 18-ия кръг на британската Висша лига. Габриел Мартинели се разписа на два пъти още в първите 30 минути на мача. Букайо Сака вкара нов гол в 42-а минута.

Началото на мача беше ужасно за гостите. Само в границите на първите 4 минути на мача чисти положения изпуснаха поредно Александър Лаказет, Букайо Сака и Томас Партей.

В 16-та минута, след мощен старт на мача за "артилеристите ", те поведоха. След рейт на Букайо Сака и поредност от отнемания на топката пред вратата на Лийдс, топката попадна в Габриел Мартинели, който н елементарни на Илан Мелие за 1:0.



В 24-та минута гостите сътвориха нов прекрасен късмет. След извеждащ пас към Кийрън Тиърни бекът съумя да се настройки и стреля мощно в близкия ъгъл, само че Мелие се намеси и мазета. Минута по-късно Рафиня от състава на Лийдс напредна с прекрасен рейт по крилото, навлезе във вътрешността и стреля, само че около вратата на Рамсдейл.

В 28-а минута Лийдс още веднъж се оголи в отбрана и заплати цената. След загуба на топката в средата на терена Мартинели още веднъж беше изведен на стрелкова позиция и трансферира решително Мелие за 2:0.

В 35-та минута пристигна нов огромен късмет за Арсенал. След нова отнета топка покрай вратата на Лийдс, Мартин Йодегаард получи в наказателното поле и откри Лаказет на стрелкова позиция, само че Мелие избави по отличен метод.

Три минути преди края на частта нещата за Лийдс станаха безвъзвратни. След поредна скоростна офанзива на Арсенал Букайо Сака се разноски към наказателното поле и най-после стреля, а след дребен рикошет резултатът стана 3:0.



Лийдс - Арсенал 0:3

Лийдс - Арсенал, сформира

Лийдс(4-2-3-1): Илан Мелие - Коуди Драмех, Люк Ейлинг, Робин Кох, Стюърт Далас - Адам Форшоу, Матеуш Клих - Рафиня, Тайлър Робертс, Джак Харисън - Джо Гелхард

Мениджър: Марсело Биелса

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР