Лияна се размина на косъм от смъртта. Домът на певицата

...
Лияна се размина на косъм от смъртта. Домът на певицата
Коментари Харесай

Лияна на косъм от смъртта след пожар

Лияна се размина на косъм от гибелта. Домът на певицата в София се е запалил през уикенда. Братовчедката на Коцето и щерка й Дениз спали непробудно, когато огънят лумнал в жилището. Лияна не разкрива каква е повода и от кое място са тръгнали пламъците, само че се вижда, че жилището е много опожарено.

41-годишната звезда изрече благодарностите си неколкократно, освен към съседите, които звънят на пожарната, само че и на самите чиновници, които се отзовават извънредно бързо на сигнала.

" Благодаря и най-вече на Бог, че тази заран се събудихме живи и здрави. Благодаря от цялото си сърце и на хората, подали сигнал за пожара, защото надали щяхме да разберем. Всички спахме през това време... Ако мога персонално да благодаря и да се реванширам по някакъв метод на тези хора, дано ме потърсят! ", споделя Лияна.



Само няколко дни преди случая Лияна се прибра от Италия. Тя бе на детокс отмора в един от най-известните центрове в Европа. Именно в Мерано се ползват най-ефективните способи за терапия за намаляване и детоксикиране на тялото.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР