Лия Голдщайн, шампионка по колоездене по пътищата, която беше изключена

...
Лия Голдщайн, шампионка по колоездене по пътищата, която беше изключена
Коментари Харесай

Шампионка по колоездене казва, че би служила в IDF точно сега на фона на отстраняване от събитието за Международния ден на жената

Лия Голдщайн, шампионка по колоездене по пътищата, която беше изключена от събитието на Inspire за Международния ден на дамата в Канада заради до предходната си работа в израелската войска, сподели в понеделник, че ще се включи още веднъж, в случай че страната още веднъж има потребност от нея.

Голдщайн е родена в Канада, само че е израснала в Израел и е служила в Израелските отбранителни сили (IDF ) преди повече от 30 години. Inspire поканиха Голдщайн да приказва на събитието на 8 март, само че поканата беше оттеглена, откакто „ извънредно вокална група “ се опълчи на това.

Шампионката на Race Across America, която също завоюва международно състезание по кикбокс, когато тя беше на 17, се появи в " Don't @ Me with Dan Dakich " на OutKick и сподели, че организацията желае тя да направи изказване по отношение на анулацията. Тя сподели, че ще направи единствено едно изказване.

„ Те желаеха и аз да направя изказване. Искам да кажа, какво изказване чакаха от мен Единственото изказване...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР