Ливният дърдавец на Аранските острови и пясъчния дърдавец в централната

...
Ливният дърдавец на Аранските острови и пясъчния дърдавец в централната
Коментари Харесай

Безвъзмездни средства за биоразнообразие, предоставени на схеми, подпомагащи защитата на ливадния дърдавец и пясъчния дърдавец

Ливният дърдавец на Аранските острови и пясъчния дърдавец в централната част на Ирландия са в центъра на планове, които ще се възползват от безплатни средства за биологично многообразие.

A партньорството сред филантропията и държавното управление поддържа 78 схеми, които имат за цел да защитят застрашени типове и местообитания.

Грантовете са най-новите в взаимен фонд за биологично многообразие, самодейност на Community Foundation Ireland и Службата за национални паркове и диви животни в която са създадени 213 такива проекта за деяние в цялата страна посредством взаимна инвестиция от 1,76 милиона евро от 2019 година насам.

Последният кръг от безплатни средства от 376 000 евро ще поддържа общности във всяка част на страната както в селските, по този начин и градски зони.

Проектите включват обмисляне за регенериране на остров от 11 акра на река Нор в Томастаун, Килкени, с ангажирането на еколог, който да работи и да управлява локалния Community River Trust.

 ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР