Live Connection Party, ревю-спектакъл на Академия Christian of Roma, вдъхновяващи

...
Live Connection Party, ревю-спектакъл на Академия Christian of Roma, вдъхновяващи
Коментари Харесай

Шеметен спектакъл и Любо Киров стартираха отбелязването на голям юбилей в Пловдив СНИМКИ

Live Connection Party, ревю-спектакъл на Академия Christian of Roma, вдъхновяващи семинари и музикалният посетител Любо Киров бяха част от акцeнтите, с които Christian of Roma започва отбелязването на 30-ия си празник, който ще чества през 2023-а година. 
В събота вечер в клуб Bushido се събраха стотици посетители на компанията, с цел да честват дружно рождения ден на козметичния колос и да отбележат втората вечер на 29-я Италиански фестивал на прическата и хубостта, който се организира в Пловдив.
 
“Позволете ми да изразя моята благодарност за любовта ви към специалността! Няма по-силна страст от това да сме дружно още веднъж, с цел да усетим силата на големия ни капацитет да Създаваме, да Вярваме да Вдъхновяваме! Благодаря на всички за оромната вълна от любов, която получаваме “, съобщи притежателят на козметична компания Christian of Roma Елена Кристиано.  
Прочетете още
Гости и фенове на фризьорското изкуство станаха очевидци на героичен фешън театър, квалифициран от екипа на Академия Christian Of Roma и нейния креативен шеф Борислав Сапунджиев. Изненадващи фешън превъплъщения и ексцентрични модели видя публиката на сцената. Водещ на събитието беше звездата от най-романтичното ТВ реалити Виктор Стоянов, а поп-легендата Любо Киров взриви публиката със своите осъществявания.
 

 
В рамките на XXIX-то издание на Италианския фестивал на хубостта и прическата в Пловдив бяха маркирани 20 години сполучливо партньорство с италианския бранд BES Milano. Коктейлно празненство под мотото „ Вечер в Италия “ в новооткритата национална база на  Christian Of Roma в Пловдив събера другари, сътрудници и клиенти на компанията. Под диригентството на интернационалния арт-директор на BES Milano и най-чест посетител на сътрудниците си в България – Саверио Палма, българския екип на марката показа извънредно фешън ревю. 
 



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР