Ливърпул“ завърши 2:2 у дома с Тотнъм“ в дербито от

...
Ливърпул“ завърши 2:2 у дома с Тотнъм“ в дербито от
Коментари Харесай

“Ливърпул“ и Тотнъм“ не се победиха

Ливърпул “ приключи 2:2 вкъщи с „ Тотнъм “ в дербито от 26-ия кръг на британския футболен шампионат.

" Червените " поведоха в резултата още в 3-ата минута. Мохамед Салах се откъсна от отбраната на гостите и с техничен удар преодоля вратаря Уго Йорис.

До края на първата част превъзходството на 18-кратните първенци на Англия продължи, само че до втори гол във вратата на " шпорите " не се стигна.

След почивката „ Тотнъм “ заигра много по-активно и в 80-ата минута Виктор Уанияма изравни с отдалечен удар от придвижване в горния ляв ъгъл на вратата на домакините.

4 минути по-късно вратарят Лорис Кариус фаулира Хари Кейн в наказателното поле, само че британският национал пропусна отсъдената дузпа.

В първата минута на добавеното време Салах финтира трима бранители на лондончани, влезе в наказателното поле и осъществя от близко второ попадение в интерес на „ Ливърпул “.

Драмата в добавеното време беше цялостна, когато основният арбитър Джон Мос отсъди втора дузпа в интерес на " шпорите ".

Върджил ван Дайк извърши нарушаване в наказателното поле против резервата Ерик Ламела и Хари Кейн се разписа от бялата точка за крайното 2:2.

Това е гол номер 100 в кариерата на британския национал.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР