Ливърпул записа драматичен успех с 4:3 срещу Фулъм в мач

...
Ливърпул записа драматичен успех с 4:3 срещу Фулъм в мач
Коментари Харесай

Ливърпул оцеля на Анфийлд след шеметен обрат срещу Фулъм

Ливърпул записа трагичен триумф с 4:3 против Фулъм в мач от 14-ия кръг във Висшата лига. " Червените " се нуждаеха от късен поврат на " Анфийлд ", с цел да завоюват този мач и да съберат 31 точки, с две по-малко от водача Арсенал.


Трент Александър-Арнолд се трансформира в огромният воин за домакините с двата си гола. Английският национал откри в 20-ата минута с прелестно осъществяване от директен свободен удар. Само четири минути по-късно обаче Фулъм изравни с попадение на Хари Уилсън.

Ливърпул поведе за повторно в мача в 38-ата минута след феноменално осъществяване на на Алексис МакАлистър, само че Кени Тете изравни в продължението на първата част. Гол на Тим Рийм в осмата минута на продължението не бе приет поради засада. Гредата спря Ливърпул от това да поведе в 54-ата минута при изстрел на Дарвин Нунес.

Фулъм дръпна с поведе в 80-ата минута с гол на Боби Де Кордова-Рийд. Домакините обаче взривиха " Анфилд " с два бързи гола в 87-ата и 88-ата минута. Ватару Ендо изравни за 3:3, а Трент Алекзандър-Арнолд донесе успеха на Ливърпул - 4:3.

В същото време Челси реализира сложна, само че значима победа с 3:1 против Брайтън.

“Сините ” започнаха чудесно дуела и поведоха с две попадения единствено в границите на първите двайсетина минути на Енцо Фернандес (17) и Леви Колуил (21). Факундо Буонаноте (43) понижи изоставането на своя отбор в края на първата част, а изгонването на Конър Галахър (45) вдъхнаха нови сили на гостите. Енцо Фернандес (65) означи второто си попадение от дузпа в средата на втората част, с цел да даде нова преднина от две попадения на лондончани, а в края на срещата Жоао Педро (90) още веднъж понижи, само че силите на отбора на Де Дзерби не стигнаха за повече.

Други резулати:

Борнемут - Астън Вила 2:2

Уест Хям - Кристъл Палас 1:1. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР