Ливърпул все още се бори за четири трофея през този

...
Ливърпул все още се бори за четири трофея през този
Коментари Харесай

Ван Дайк: Да спечелим четири трофея този сезон е почти невъзможно

Ливърпул към момента се бори за четири трофея през този сезон след успеха си на полуфиналите на ФА Къп над Манчестър Сити в събота, само че бранителят Върджил ван Дайк съобщи, че е "почти невероятно " да се завоюват и четирите оценки.

Ливърпул към този момент завоюва Купата на Лигата и ще се изправи против Виляреал на полуфиналите на Шампионската лига по-късно този месец. Тимът е втори във Висшата лига, на точка зад Манчестър Сити седем мача преди края на акцията.

Никой британски тим в никакъв случай не е печелил всичките четири трофея в един сезон, а Ван Дайк сподели, че Ливърпул ще работи мач по мач.

„ Никой не е печелил четирите трофеи и има причина за това, тъй като е съвсем невероятно да се направи “, сподели Ван Дайк пред „ BBC “.

„ Всички тези приказки за четири трофеи или три биха могли да окажат спомагателен напън върху нас. Това е нещо, за което всеки би мечтал, да завоюва всяко съревнование, в което взе участие, само че ще забележим какво ще стане. Всичко може да се случи, с другите тимове също “, добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР