Ливърпул трябва внимателно да подбира игровото време на централния защитник

...
Ливърпул трябва внимателно да подбира игровото време на централния защитник
Коментари Харесай

Ван Дайк трябва да бъде ротиран, смята Милнър

Ливърпул би трябвало деликатно да сортира игровото време на централния бранител Върджил ван Дайк след завръщането на нидерландския национал от продължителна травма, съобщи Джеймс Милнър.

Сериозна травма на коляното извади Ван Дайк от игра за съвсем целия минал сезон, както и от тазгодишното европейско състезание. Там родната му Нидерландия беше отстранена на осминафиналите от Чехия. През седмицата Ван Дайк почива против Милан в Шампионската лига, само че беше пресен за класическата победа на „ алените “ над Кристъл Палас.

„ Всички знаем, че Върджил е Супермен. Контузията от която се върна обаче е сериозна и даже в този момент да наподобява добре, знаем че не е на 21 години. Той има потребност да се грижи за тялото си и не би трябвало да се ядосва, че е отвън тима. Това е просто ротация “, сподели британският халф.

Милнър добави изявлението си, припомняйки, че предишния сезон Ливърпул съществено е страдал от липса на значими играчи, поради голям брой травми и по тази причина ротациите са значима и неделима част от един тим.

Клубът от Мърсисайд, който дели върха във краткотрайното класиране на Премиър лийг с Челси, го чака посещение на Норич през седмицата в мач за Купата на Лигата, където най-вероятно Юрген Клоп също ще направи промени в състава и ще резервира някои от главните си футболисти за съботното посещение на Брентфорд.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР