Ливърпул спечели с 4:3 срещу Фулъм в мач от английското

...
Ливърпул спечели с 4:3 срещу Фулъм в мач от английското
Коментари Харесай

Клоп: Имахме късмет, но загубихме Матип

Ливърпул завоюва с 4:3 против Фулъм в мач от британското състезание, който почитателите ще помнят дълго време, съобщи мениджърът Юрген Клоп след успеха.

Неговият тим вкара два гола в последните четири минути на постоянното време, а преди този момент Трент Александър-Арнолд и Алексик Мак Алистър означиха извънредно красиви попадения от далечно разстояние.

Ливърпул е втори в генералното класиране с две точки зад водача Арсенал и една пред първенеца Манчестър Сити.

" Чувството след мача е ужасно. По време на мача бе много по-различно в дадени моменти. Момчетата обаче желаеха мощно успеха и това стана още по-очевидно при 3:3. Имахме и малко шанс, от който се възползвахме ", съобщи той, представен от ДПА.

" Вярвам, че всички на стадиона за претърпяли незабравими моменти. Не мисля, че някой предполагаше, че мач сред Ливърпул и Фулъм може да влезе в графата на тези, които в никакъв случай ще бъдат помнени дълго време. Лично аз в никакъв случай не съм гледал дуел с толкоз доста осъществявания от международна класа. Говоря за удара на Трент (Алекзандър-Арнолд), волето на Мака (Алексис Мак Алистър) и други ".

Победата не мина и без неприятни последствия за Ливърпул, защото Жоел Матип получи травма в коляното.

" Днес загубихме Жоел. Той към момента не е минал скенер, само че се виждаше, че няма да го има известно време. Неприятно, само че ще би трябвало да се оправяме без него ", добави Клоп.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР