Ливърпул следи полузащитника на Реал Бетис Гуидо Родригес. Червените“ миат

...
Ливърпул следи полузащитника на Реал Бетис Гуидо Родригес. Червените“ миат
Коментари Харесай

Ливърпул поглежда към аржентински национал след фиаското с Артур

Ливърпул следи полузащитника на Реал Бетис Гуидо Родригес. „ Червените “ миат съществени проблеми с травми през този сезон, изключително в средата на терена. По тази причина на пожар беше взет Артур Мело чартърен от Ювентус, само че през уикенда стана ясно, че бразилецът ще отсъства от три до четири месеца поради получена контузия по време на подготовка.

Сега мениджърът Юрген Клоп е подготвен да се обърне още веднъж към трансферния пазар през януари  и Родригес се обрисува като алтернатива, оповестява „ Estadio Deportivo “.

Дефанзивният полузащитник е в Бетис от януари 2020-а и има контракт с клуба до юни 2024-а година. Той се трансформира в основен състезател за севилци под управлението на Мануел Пелегрини и беше част от тима, който завоюва Купата на Краля предишния сезон. 28-годишният футболист има и 25 мача за Аржентина и наподобява ще бъде включен в състава на отбора за Световното състезание идващия месец.

Изданието твърди, че Бетис не е получил „ солидна оферта “ за Родригес през лятото, което им е разрешило да го задържат, само че някои от най-хубавите тимове в Европа, в това число Ливърпул, може да се опитат да го вземат през януари. В информацията се показва още, че Бетис въпреки всичко може да се опита да му предложи и нов контракт.

Родригес, който означи гол против Рома в Лига Европа предишния четвъртък, значително работи като опорен полузащитник и може да играе на позицията на Фабиньо в Ливърпул.

Liverpool 'eye January move for Real Betis' Guido Rodriguez' after devastating injury setback for Arthur Melo
— MailOnline Sport (@MailSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР