Ливърпул ще трябва да плати общо 10 милиона паунда, за

...
Ливърпул ще трябва да плати общо 10 милиона паунда, за
Коментари Харесай

Ливърпул иска Калвин Рамзи от Абърдийн

Ливърпул ще би трябвало да заплати общо 10 милиона паунда, с цел да купи Калвин Рамзи от Абърдийн, оповестява Скай Спортс. 18-годишният десен краен бранител на шотландския клуб е мощно мечтан от управлението на " алените " през последните месеци.

" Доновете " към този момент отхвърлиха оферта на стойност 4 милиона паунда за младия защитник от страна на мениджъра на британския тим Юрген Клоп. Очаква се Рамзи да се конкурира с Трент Арександър-Арнолд в състава на Ливърпул.

Финалистът в Шампионската лига от 2022 година ще би трябвало незабавно да заплати 5 милиона лири, а другата половина от сумата ще бъде във тип на бонуси в идващите сезони и според от представянето на младия бранител.

През предишния януари италианският Болоня искаше да вземе чартърен Калвин Рамзи за 830 хиляди лири и с алтернатива за закупуване, само че управлението на Абърдийн не се съгласи на тази договорка.

Шотланският юношески национал е считан за един от най-перпективните бранители в Европа, който обича да се включва в офанзива.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР