Ливърпул ще се нуждае от амбициран и подготвен отбор, ако

...
Ливърпул ще се нуждае от амбициран и подготвен отбор, ако
Коментари Харесай

Гомес: През следващия сезон ще ни трябва подготвен и амбициран отбор

Ливърпул ще се нуждае от окуражен и квалифициран тим, в случай че желае да отговори на тежките физически и душевен натоварвания през идващия сезон, съобщи бранителят Джо Гомес в изявление за клубния уеб страница. След две седмици "червените " ще стартират отбраната на купата си против новака в елита Лийдс Юнайтед.

"Паузата беше доста къса, по-късно имахме рестарт на сезона и в този момент ще почиваме още две седмици. Не мисля обаче, че това ще ни повлияе, тъй като треньорът към този момент ни е убедил, че борбата в множеството време е на психическа основа, а не физическа. Ще бъдем подготвени. Разполагаме със състав, който е изцяло кадърен да играе на ротация в моментите, в които това е нужно. Най-важното е, че в главите ни ние сме подготвени. Виждам с очите си, че всички са по-гладни за триумфи и от преди две години ", сподели той.

Досущ като през предишния сезон, Ливърпул игра в първия си мач за суперкупа (Къмюнити шийлд) и той приключи с дузпи. Този път обаче "червените " го изгубиха против Арсенал. "Създадохме няколко положения, а Мо (Салах) и Таки (Минамино) бяха доста дейни по целия терен. Това са позитивните неща от мача, само че има и доста други, на които би трябвало да обърнем внимание ", продължи бранителят на Ливърпул.

"Сега ще би трябвало да се разделим за интернационалните мачове, само че някои момчета ще останат на Мелууд и ще работят по време на паузата. Те също ще оказват помощ да поправяме тези дребни елементи, с цел да бъдем подготвени в верния миг. "От пейката влязоха в действителност страхотни играчи и се видя, че мениджърът ни разполага с всички нужни средства за смяна в тактиката. Момчетата внесоха доста прохлада в играта ни, а това ще бъде значимо тази година. Винаги сме имали мощен тим, само че в този момент е по-силен от всеки път. Дано използваме това ни оръжие ловко ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР