Ливърпул се върна след разочароващото си поражение с 3-1 от

...
Ливърпул се върна след разочароващото си поражение с 3-1 от
Коментари Харесай

4 неща, които забелязахме от тренировките на Ливърпул, докато Мо Салах се завръща, за да даде огромен тласък на Червените

Ливърпул се върна след разочароващото си проваляне с 3-1 от Арсенал, като победи Бърнли с 3-1 в събота, с цел да остане отпред във Висшата лига.

Отборът на Юрген Клоп сега има две точки пред Манчестър Сити и Арсенал, макар че Сити има мач по-малко от своите противници. Ливърпул се надява да изпрати съвършено Клоп този сезон, откакто той разгласи, че ще се отдръпна през лятото.

Червените към момента се състезават на четири фронта този сезон, като Ливърпул към момента има късмет да завоюва ФА Къп, Лига Европа и Купата на лигата.

Те ще се завърнат в игра в събота, когато се изправят против Брентфорд и преди пътуването им до столицата, Mirror Football прегледа всички тематики от тренировката на Ливърпул във вторник.

1. Салах се завръща.

Салах не е играл за Червените след успеха им с 4-2 над Нюкасъл на Нова година, където означи дупка. След това 31-годишният футболист отпътува за Кот д'Ивоар, с цел да се свърже с Египет за AFCON, само че за жалост получи конту...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР