Ливърпул се съгласи да плати 35 милиона паунда за футболиста

...
Ливърпул се съгласи да плати 35 милиона паунда за футболиста
Коментари Харесай

Ливърпул договори полузащитник на Байерн

Ливърпул се съгласи да заплати 35 милиона паунда за футболиста на Байерн (Мюнхен) Райън Гравенберх, като по този метод отборът на Юрген Клоп би трябвало да добави вариативност на няколко позиции.

Агенция ПА научи, че 21-годишният национал на Нидерландия е дошъл късно нощес на стадион Анфийлд, с цел да премине медицински проби и договорката да бъде декларирана във Висшата лига преди да затвори летния трансферен интервал.
 Ливърпул дава Нейт Филипс чартърен на Селтик
Ливърпул дава Нейт Филипс чартърен на Селтик

Бранителят ще доиграе сезона в шотландсия гранд

Освен 35-те милиона паунда, в договорката са добавени бонуси, които ще влязат в касата на баварците при избрани достижения на новия клуб на футболиста.

Гравенберх беше трансферна цел на Юрген Клоп от много време, само че едвам в последната една седмица позицията на Байерн се промени. Германските първенци желаеха привлечения преди една година от Аякс за 16 милиона паунда с 190-сантиметров полузащитник да остане още време при тях, само че очевидно и самият състезател е бил изкушен от опцията да се реалокира на Острова.
 Нюкасъл - Ливърпул 1:2 в мач от Висшата лига
Изумително! 10 от Ливърпул обърнаха Нюкасъл на " Сейнт Джеймсис Парк " в последните минути

Вижте детайлности

Той се трансформира в четвърто и последно попълнение на Червените от Ливърпул за това лято, като се причислява в листата с новобранци като Алексис Макалистър, Доминик Собослай и Уатару Ендо.

И като се има поради, че през лятото бяха продадени 33-годишният Джордан Хендерсън и 30-годишният Фабиньо, то полузащитата наподобява много съществено актуализирана. Самият Клоп постоянно е казвал, че Гравенберх е съвършеното допълнение към Макалистър и Собослай.

В групата на излезлите от състава би трябвало да бъдат добавени напусналите през лятото Джеймс Милнър (на 37 години и към този момент в Брайтън), както и 30-годишният Алекс Окслейд-Чембърлейн, който към този момент е в Бешикташ. Постоянно преследваният от травми Наби Кейта също към този момент е отвън отбора.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР