Ливърпул се измъчи за 1:0 над Уест Хем. Така едва

...
Ливърпул се измъчи за 1:0 над Уест Хем. Така едва
Коментари Харесай

Ливърпул изстрада 1:0 над Уест Хем, Юнайтед удари Тотнъм

Ливърпул се изтеза за 1:0 над Уест Хем. Така едвам за повторно този сезон алените взеха две следващи победи във Висшата лига. Герой за отбора на Юрген Клоп беше вратарят Алисон Бекер. Той избави дузпа и още няколко положителни положения за чуковете.

. Тогава той спря от бялата точка Челси.

Иначе гола за Ливърпул вкара Дарвин Нуньес в 22-ата минута след пас на Цимикас. Попадението е първо за него на „ Анфийлд “ с екипа на мърсисайдци.

С триумфа алените събраха 16 точки и се изкачиха на седмо място в класирането.
Манчестър Юнайтед удари Тотнъм
Манчестър Юнайтед победи третия Тотнъм с 2:0. Така алените дяволи събраха 19 точки, шпорите остават с 23. Любопитно е, че до момента Юнайтед надделя на „ Олд Трафорд “ и Арсенал, и Ливърпул, и Тотнъм. Головете за отбора на Ерик загар Хад вкараха Фред (47′) и Фернандеш (69′). Юго Лорис направи отличен мач за лондончани и избави още най-малко три чисти положения за гол.

Кристиано Роналдо остана запаса за Юнайтед. Разочарован, че няма да влезе в игра, той се прибра в съблекалнята в 89-ата минута.
Челси записа седми мач без загуба
Четвъртият удължи серията си без загуба с Греъм Потър отпред на седем срещи. Сините обаче не съумяха да победи Брентфорд в дерби на Западен Лондон, приключило 0:0. Давид Рая извади удари на Аспиликуета, Хаверц, Обамеянг и Пулишич. Кепа пък избави шутове на Тоуни и Мбеумо. Челси има 20 точки – седем по-малко от водача Арсенал, Брентфорд е с 14 точки.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР