Ливърпул се доближи на 9 точки от първото място във

...
Ливърпул се доближи на 9 точки от първото място във
Коментари Харесай

ВАР подсигури успеха на Ливърпул, с който клубът стопи дистанцията до Манчестър Сити

Ливърпул се приближи на 9 точки от първото място във Висшата лига, откакто победи с 1:3 коравия отбор на Кристъл Палас, само че не и без съдействието на британския вид на видео-асистент рефера.

„ Мърсисайдци “ получиха дузпа в последните минути на мача за нарушаване на вратаря Гуаита против Диого Жота, само че нито едно повтаряне не ни убеди в правотата на решението. От бялата точка пък се разписа Фабиньо, с цел да узакони трите точки за отбора си.

Преди това в надалеч по-спортсменски жанр Върджил ван Дайк и Алекс Окслейд-Чембърлейн дадоха задатък от два гола на тима от Мърсисайд, а Одсон Едуар върна очакванията на „ орлите “ рано-рано през втората част.

Успехът въпреки всичко стана формален и Ливърпул към този момент има 48 точки в актива си, до момента в който Палас остава единствено с 24.

Ден по-рано, като тогава ВАР не пожела да отсъди дузпа за „ жителите “ при 1:1, нито пък да изгони състезател на „ светците “ за грубиянско нарушаване против Аймерик Лапорт. Но системата в Англия е дотам дискредитирана, че към този момент е мъчно да се гледа съществено на нея, както вършат все по-успешно в останалите елитни шампионати.

That away end ❤
— Liverpool FC (@LFC)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР