Ливърпул работи активно върху летните си трансфери в опит да

...
Ливърпул работи активно върху летните си трансфери в опит да
Коментари Харесай

Млада звезда на Гладбах е поредното име в списъка на Ливърпул за лятото

Ливърпул работи интензивно върху летните си прехвърляния в опит да освежи и укрепи състава си след разочароващия сезон, в който „ алените “ не съумяха да се класират за Шампионската лига. Сред целите на мениджъра Юрген Клоп са привличането на няколко полузащитници и нов бранител.

Едно от имената, които на „ Анфийлд “ се интересуват, е халфа Еманюел Куадио Коне от Борусия Мьонхенгладбах. Bild твърди, че от „ Анфийлд “ са се свързали с представители на футболиста.

Коне е на 22 години и работи в центъра на терена като характерен отбранителен полузащитник. Роден е във Франция, като корените му са от Кот д’Ивоар. Той няма мач за нито един мъжки народен тим, като има такива за юношеските и младежките обединения на „ петлите “.

Гладбах го закупи от Тулуза през януари 2021-а година против 9 милиона евро. Очаква се в този момент Борусия да изиска към 40 милиона евро.

Ливърпул е покрай трансфер на Алексис Мак Алистър от Брайтън, а интерес има още към Мейсън Маунт от Челси и Кефрен Тюрам от Ница, откакто се отхвърли от звездата на Борусия Дортмунд - Джуд Белингам.

Breaking | Liverpool have opened negotiations to sign Nice midfielder Khéphren Thuram (22), according to L’Équipe. More follows.
— Get French Football News (@GFFN)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР