Ливърпул приема Уулвърхамптън на Анфийлд в отложен двубой от седмия

...
Ливърпул приема Уулвърхамптън на Анфийлд в отложен двубой от седмия
Коментари Харесай

Конате и Нунес се завръщат сред титулярите на Ливърпул за мача с Уулвърхамптън

Ливърпул приема Уулвърхамптън на " Анфийлд " в отсрочен дуел от седмия кръг на Премиър лийг. Това е четвърти конфликт сред тези два тима единствено в границите на 2023 година, като мърсисайци завоюваха две от тези срещи. При нов триумф през днешния ден " алените " ще се приближат на шест точки от тима на Тотнъм, който сега заема четвъртата позиция, като лондончани ще бъдат и са мач повече.

Юрген Клоп е направил цели шест промени спрямо нулевото тъждество с Кристъл Палас. Добрите вести за домакините са, че Ибрахима Конате и Дарвин Нунес се завръщат измежду титулярите. За французина това е първи мача след повече от месец неявяване поради травма. Костас Цимикас, Стефан Байчетич, Харви Елиът и Фабиньо също стартират, което значи, че Клоп ротира цялата халфова линия на тима. Наби Кейта не е в групата, а новото попълнение Коди Гакпо е на пейката за началото.

Лопетеги е направил една промяна в състава на Уулвърхамптън от равенството с Фулъм. Жоао Моутиньо заменя контузения Матеус Куня. Педро Нето се завръща в групата за първи път след пет месеца, само че остава измежду запасите.

Ливърпул: Алисон, Александър-Арнолд, Конате, Ван Дайк, Цимикас, Елиът, Фабиньо, Байчетич, Салах, Нунес, Жота

Уулвърхамптън: Са, Семедо, Доусън, Килман, Буено, Моутиньо, Лемина, Невеш, Сарабия, Нунес, Хименес

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК!

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР