Ливърпул победи Манчестър Юнайтед с 4:2 на стадион "Олд Трафорд"

...
Ливърпул победи Манчестър Юнайтед с 4:2 на стадион "Олд Трафорд"
Коментари Харесай

Зрелищна победа на Ливърпул срещу Манчестър Юнайтед с 4:2

Ливърпул победи Манчестър Юнайтед с 4:2 на стадион "Олд Трафорд " в отсрочен мач от 34-тия кръг на британската Висша лига.

Двата отбора изиграха трогателен дуел, който до последния миг криеше доста въпросителни. Домакините излязоха напред в 10-тата минута посредством Бруно Фернандеш, само че още до края на първата част гостите обърнаха резултата в своя изгода. Точни за "мърсисайдци " бяха Диого Жота(34') и Роберто Фирмино(45').

През второто полувреме Ливърпул нанесе трети удар, като прецизен още веднъж бе Фирмино(47'). Маркъс Рашфорд направи резултата 2:3 в 68-мата минута и върна интригата, само че в последната минута Мохамед Салах се разписа и постави точка на разногласието.

Това бе първа победа за Ливърпул на "Олд Трафорд " от 7 години и тя дава очаквания на "мърсисайдци ", че въпреки всичко ще съумеят да се класират в Топ 4. Към момента те заемат 5-то място, на 4 точки от Челси, само че и с мач по-малко. Юнайтед се намира на второ моясто и от дълго време си е подсигурил присъединяване в Шампионска лига за идващия сезон./ Gol.bg

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР