Ливърпул победи Манчестър Сити с 3:2 в първия полуфинал за

...
Ливърпул победи Манчестър Сити с 3:2 в първия полуфинал за
Коментари Харесай

Зрелище на Уембли: Ливърпул е на финал за ФА Къп след нов голов спектакъл срещу Ман Сити

Ливърпул победи Манчестър Сити с 3:2 в първия полуфинал за ФА Къп на цялостния стадион " Уембли " в Лондон и ще спори за трофея против спечелилия от дуела Челси - Кръстъл Палас, който е на следващия ден.

Това бе повтаряне на конфликта сред двата отбора за състезание през предишния уикенд, който приключи със зрелищното 2:2.
 Снимка 570857
Източник:

Отборът на Юрген Клоп извоюва успеха си още преди почивката. Първо Ибрахима Конате бе прецизен с глава след центриране от корнер на Андрю Робъртсън. След това Садио Мане се възползва от доста груба неточност на аварийния вратар на " жителите " Закари Стефен. Джоунс Стоунс върна топката към американския футболист, който се засуети с нея и това разреши на Мане да го нападна и да я вкара в мрежата.

" Манчестър Сити ще завоюва Шампионската лига "

Така мисли някогашният състезател на " жителите " Шон Райт-Филипс

Мане направи и 3:0 малко по-късно със мощен диагонален удар за наслада на почитателите на " алените ".

Сити се върна в мача при започване на втората част с попадение на Джак Грийлиш, приключил с мощен шут хубава офанзива. До края на мача Рахийм Стърлинг и Габриел Жезуш направиха пропуски за Сити, а Мане и Мохамед Салах.
 Снимка 570856
Източник:

В самия завършек на мача Бернардо Силва вкара втори гол в празната врата на Манчестър Сити след превъзходен пробив на резервата Рияд Марез отдясно. Веднага по-късно Фернандиньо и Стърлинг пропуснаха да изравнят за отбора от Манчестър при финалния напън.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР