Ливърпул планират да предложат нов договор на Мохамед Салах в

...
Ливърпул планират да предложат нов договор на Мохамед Салах в
Коментари Харесай

Подписването на нов договор на Мохамед Салах може да доведе до изненадващо напускане на трансфера на Ливърпул

Ливърпул възнамеряват да предложат нов контракт на Мохамед Салах в опит да отхвърлен интереса от страна на Саудитска Арабия, само че има неустановеност по отношение на дълготрайното бъдеще на Луис Диас.

31-годишният Салах подписа нов тригодишен контракт с алените през лятото на 2022 година, само че ще има единствено 12 месеца до края на тази договорка в края на актуалната акция. Египетският национал поддържа положителната си форма за Ливърпул през този сезон и като подобен има доста ухажори отвън Висшата лига.

Амбициозни клубове от Саудитската професионална лига са свързвани със Салах от месеци и биха възползвайте се от шанса да доведете един от най-хубавите играчи на Англия в страната от Персийския залив. Ал-Итихад имаше голяма оферта от 150 милиона английски лири през лятото и се чака други да наддават през идващите месеци, само че Ливърпул няма проекти да печели от своя амулет.

Нов репортаж от The Sun акцентира, че Ливърпул желае да задържи Салах, само че други могат да изоставен, в случай че той може да бъде убеде...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР