Ливърпул отново е на финал на Шампионската лига - общо

...
Ливърпул отново е на финал на Шампионската лига - общо
Коментари Харесай

Виляреал стресна Ливърпул, но червените са на финал с обрат

" Ливърпул " още веднъж е на край на Шампионската лига - общо десети. За едно полувреме " алените " подвигнаха кръвното на почитателите си, само че по-късно се коригираха, побеждавайки " Виляреал " с 3:2 след 0:2. Общият резултат е 5:2.

" Жълтата подводница " повярва с знамение с головете на Булае Диа в 3-тата и Франсис Коклен в 41-ата. Така спечелилият в Лига Европа за предишния сезон повярва в знамение. А в края на полувремето домакините претендираха и за дузпа, обстановката бе подмината от съдияна Дани Макели.

" Ливърпул " бе неузнаваемо въздържан през първата част. Може би изигра най-слабото си полувреме за целия сезон.

През втората част обаче всичко се промени. Гостите натиснаха, взеха топката и не оставиха въздух на противника си, който очевидно се и умори след тоталното разпределяне от първия съдийския сигнал.

Всяка офанзива на " Ливърпул " вещаеше заплаха. Както и в преди седмица на " Анфийлд ", всичко се реши доста бързо. Фабиньо понижи в 62-ата, а в 67-ата влезлият като промяна Луис Диас изравни. И в двата случая топката мина сред краката на вратаря Херонимо Рули.

Личеше, че " Виляреал " няма сили за отговор. И при следващата неточност в отбраната на " жълтите " Садио Мане направи обрата цялостен - 3:2.

Очаквайте детайлности.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР