Ливърпул официално смята да отвори врататите на “Айнфийлд” и да

...
Ливърпул официално смята да отвори врататите на “Айнфийлд” и да
Коментари Харесай

В Испания: Ливърпул показа на Коутиньо пътя към Барса

Ливърпул публично счита да отвори врататите на “Айнфийлд” и да покаже пътя на Филипе Коутиньо към Барселона, пишат медиите в Испания.

Mundo Deportivo оповестява, че пратеници на каталунския гранд са наблюдавали изкъсо представянето на футболиста по време на дуела с Тотнъм, който приключи с разгромна загуба за мърсисайдци от 1:4.

Клоп и Ливърпул дават благо и драго за Коутиньо

Изданието добавя, че все още не може да става и дума за каквото и да е сделка сред двете страни. По-рано това бе доказано от мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп, който отхвърли за съществуването и на най-малка информация по тематиката.

Според слуховете управлението на Барселона ще опита със размах да открадне искрицата вяра на мърсисайдци още през зимния трансферен прозорец. Припомняме, че през миналото лято трансферната сага “Коутиньо в Барса” бе една от най-дискутираните тематики и до последната секунда не беше ясно дали въпреки всичко “блаугранас” няма да съумея да измъкнат футболиста от лапите на Клоп и компания.

Барселона включва португалски национал в офертата за Коутиньо

Това обаче не се случи, защото от Ливърпул сложиха цена от 200 милиона евро на Коутиньо единствено и единствено да спрат каталунските нападения.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР