Ливърпул може да не получи трофея, когато си подсигури титлата

...
Ливърпул може да не получи трофея, когато си подсигури титлата
Коментари Харесай

Ливърпул може да не получи купата, когато стане шампион

Ливърпул може да не получи трофея, когато си подсигури купата в Англия, защото е допустимо да не се организира гала по награждаването. Изпълнителният шеф на Висшата лига Ричард Мастърс съобщи, че ще бъде оценена обстановката и ще бъде изработен разбор дали е рационално да бъде извършена сходна гала.

Все още няма дата за подновяването на шампионата, което бе спряно на 13 март. От през днешния ден играчите започнаха тренировки без контакт. Надеждите са, че шампионатът ще започва на 12 юни, само че не ясно дали това ще се случи.

Ливърпул е на върха на класирането с преднина от 25 точки пред Манчестър Сити и чака първата си купа от 30 години. Отборът на Юрген Клоп има потребност от две победи в оставащите девет кръга, с цел да си обезпечи купата.

Liverpool may be denied trophy presentation if title is awarded. https://t.co/oo3VfONkea pic.twitter.com/NcxNMEXUxT
— theScore (@theScore) May 19, 2020
" Ако е допустимо, желаеме да създадем гала по награждаването, с цел да дадем на играчите и треньорите момента, поради който толкоз доста са работили. Ще опитаме да я създадем, само че може да не е допустимо заради аргументи, свързани с сигурността на участниците ", съобщи Мастърс.

Той добави, че няма гаранции за това, че почитателите ще се върнат по стадионите от идващия сезон. Мастър разясни, че рекомендациите на държавното управление ще бъдат решаващи за това по какъв начин ще приключи сегашния сезон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР