Ливърпул изстрада победата срещу Аякс с 2:1 и излезе на

...
Ливърпул изстрада победата срещу Аякс с 2:1 и излезе на
Коментари Харесай

Клоп: Трябваше да вкараме повече голове

Ливърпул изстрада успеха против Аякс с 2:1 и излезе на второ място в групата си в Шампионската лига. Жоел Матип донесе трите точки на мърсисайдци, а мениджърът Юрген Клоп призна, че е рано да се приказва за излизане от рецесията. 

“Момчетата схванаха в един миг, че би трябвало да променим нещо, с цел да стигнем до стремежи резултат. Създадохе много положения против доста мощен противник. Първи вкарахме гол и трябваше да осъществяваме още два, изключително след статични положения. Аякс нямаше толкоз обстановки, само че изравни с помощта на доста първокласен удар на Кудус ”, показа Клоп. 

“Този мач беше следващата инспекция за нас. Пресата ни при 0:0 беше по-добра, в сравнение с откакто поведохме. Нямаше значение по какъв начин ще победим, значимото беше да вземем трите точки. Зарадвах се на настроението, с което футболистите отпразнуваха втория гол ”, продължи германецът. 

“Ако сме в рецесия, не мога да кажа, че с тази победа сме излезли от нея. Но това беше първата и доста значима крачка. Сега ни следва странна пауза. После ни чака Брайтън ”, добави Клоп.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от УЕФА Шампионска лига във вторник, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР