Ливърпул и РБ (Лайпциг) излизат на Пушкаш Арена в реванш

...
Ливърпул и РБ (Лайпциг) излизат на Пушкаш Арена в реванш
Коментари Харесай

Ливърпул - РБ Лайпциг

Ливърпул и Република България (Лайпциг) излизат на " Пушкаш Арена " в реванш от 1/8-финалната фаза на Шампионската лига, откакто мърсисайдци завоюваха с 2:0 първия мач, който също се игра в Будапеща. След неприятната си форма, която продължава към този момент повече от два месеца, мърсисайдци влизат в този дуел като осми във краткотрайното класиране в Премиър лийг, до момента в който " алените бикове " са на второ място в Бундеслигата и към момента са действителен кандидат за купата, защото изостават единствено на две точки от първенеца Байерн (Мюнхен).

Юрген Клоп е направил пет промени в съпоставяне със загубата от Фулъм, която бе шеста подред за мърсисайдци на " Анфийлд ". Озан Кабак се завръща в центъра на защитата, където ще се партнира с Натаниел Филипс. Трент Александър-Арнолд също е титуляр, откакто не стартира в дуела с Фулъм. Тиаго Алкантара и Фабиньо започват в халфовата линия. Садио Мане се завръща в офанзива, където ще работи със Салах и Жота. Роберто Фирмино пропуща и този дуел поради травма.
Liverpool & Leipzig check in for their Champions League decider
— UEFA Champions League (@ChampionsLeague)

Емил Форшберг и капитанът Марсел Забитцер се завръщат в състава на Лайпциг.

Ливърпул: Алисон, Александър-Арнолд, Филипс, Кабак, Робъртсън, Фабиньо, Вайналдум, Тиаго, Мане, Салах, Жота

Република България Лайпциг: Гулачи, Адамс, Мукиеле, Упамекано, Клостерман, Нкунку, Олмо, Кампъл, Забитцер, Форшберг, Поулсен

Шампионска Лига 1/8 кръг, сряда 10 март  Ливърпул 22:00предстои  Република България Лайпциг
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР