Ливърпул и Челси оглавяват класирането в Англия след абсолютно равни

...
Ливърпул и Челси оглавяват класирането в Англия след абсолютно равни
Коментари Харесай

Какво прогнозира Bwin за мачовете от 6-тия кръг на Висшата лиг

Ливърпул и Челси оглавяват класирането в Англия след безусловно равни резултати в първите си 5 мача. От задна позиция пък дебнат двата манчестърски гранда, които вкараха свежа кръв през летния трансферен прозорец и всичко с изключение на купа може да се смята за неуспех. Висшата лига се радва на един от най-оспорваните си сезони в последните години, а всички срещи от този уикенд към този момент са в програмата на лицензирания за България интернационален букмейкър.

Мачовете от 6-тия кръг започват стремително в ранния съботен следобяд, когато един против различен ще се изправят отборите на Челси и Манчестър Сити. Със същия начален час е и мачът межди Манчестър Юнайтед и Астън Вила. Традиционно, най-вече мачове са с начален час 17:00 в събота. Евертън – Норич, Лийдс – Уест Хем, Лестър – Бърнли и Уотфорд – Нюкасъл ще радват почитателите на британската игра в най-хубавия час за футбол. Късния дуел от деня изпраща Ливърпул на посетители на новака Брентфорд.

Неделния ден ще ни зарадва с два мача. От 16:00 започват Саутхемптън и Уулвърхемптън. Два часа и половина по-късно пък започва най-лютото лондонско дерби сред Арсенал и Тотнъм. 6-тият кръг ще приключи в понеделник вечер, когато един против различен ще застанат отборите на Кристъл Палас и Брайтън.

Челси – Манчестър Сити

След като изяло преобрази тима си единствено за 4 месеца и завоюва Шампионската лига, в този момент Томас Тухел се цели в спечелването на вътрешното състезание. За в този момент, тимът му се движи по проект, откакто оглавява класирането. „ Сините “ от Лондон Постигнаха 4 победи, в които даже не позволиха гол. Единственото им тъждество пристигна против Ливърпул, а в оня мач, Челси игра огромна част от времето с човек по-малко.

Сити и Гуардиола чакаха до последно Хари Кейн да бъде притеглен на „ Етихад “. Този трансфер обаче пропадна и „ небесно-сините “ останаха без ясно изразен нападател, което се оказа от основна значимост в двете им издънки до този миг. В последния си мач, „ жителите “ приключиха 0:0 против Саутхемптън, откакто не съумяха да материализират игровото си преимущество.

Челси наподобява като тимът в по-добра форма, само че Сити е най-класния отбор в Англия. Мачът е троен, което е подсказано и от коефициентите на BWIN. По тази причина, ние „ скачаме на надълбоко “ и ще потърсим пазарът „ мачът да приключи при прецизен резултат 1:1 “. Bwin пък ни радва с коефициент от 6.75 за въпросния пазар.

Манчестър Юнайтед – Астън вила

Юнайтед притегли най-хубавия си футболист от началото на новия век. незабавно стартира да бележи и оказа помощ на своя отбор да стигне до подножието на върха. Вила пък загуби най-хубавия си състезател през лятото и ще би трябвало да гради напълно нов жанр на игра. Bwin предлага коефициент от 1.40 за победа на „ Червените дяволи “, което е добра оферта за сполучлив
залог.

Брентфорд – Ливърпул

Само Челси съумя да вкара гол на Алисън от началото на този сезон в Англия. Брентфорд обаче идва с най-силното си оръжие – Иван Тони. Според специалистите, отборът ще успее да вкара най-малко един гол във вратата на мърсисайдци. Bwin ще ви даде ставка от 1.70 за пазара „ Брентфорд да означи най-малко един гол в мача “.

Арсенал – Тотнъм

Двата отбора заемат надлежно 7-мо и 13-то място, което несъмнено не дава отговор на техните упоритости. „ Шпорите “ стартираха сезона по прелестен метод – задържаха Хари Кейн и детронираха първенеца Манчестър Сити с 1:0 в първия кръг. Последваха още две минимални победи с 1:0 над Уулвърхемптън и Уотфорд. Всички почитатели към този момент виждаха по какъв начин Нуно Еспирито Сантош ще изведе своите подчинени до действителна борба за купата, само че в идващите два мача Тотнъм позволи две типичен загуби с 3:0 против Кристъл Палас и Челси.

Арсенал пък е навръх противоположния фронт. „ Артилеристите “ стартираха с три загуби, против Брентфорд, (5:0). Тези резултати ги закотвиха на последната позиция, само че две минимални победи в последните два кръга резервираха мястото на Артета, макар че пристигнаха против слабаците Норич и Бърнли.

Много значим мач за двата отбора,като анализаторите регистрират, и че двамата треньори ще предпочетат по-сигурна игра, което ще докара до нискорезултатен мач. По тази причина, специалистите оферират
залог на пазара „ под 2.5 гола в мача “, за който Bwin предлага коефициент от 1.67.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР