Ливърпул е спечелил само първото полувреме срещу РБ Лайпциг и

...
Ливърпул е спечелил само първото полувреме срещу РБ Лайпциг и
Коментари Харесай

Клоп: Срещу РБ Лайпциг, предстои второто полувреме

Ливърпул е спечелил единствено първото полувреме против Република България Лайпциг и няма да подцени даже за секунда германците в реванша от осминафиналите на Шампионската лига, съобщи мениджърът Юрген Клоп пред клубния уеб страница на "мърсисайдци ".

"Странно ми е да пиша тази колонка за домакинство, което няма да бъде извършено на личния ни стадион ", написа мениджърът на "червените " в програмата за мача-реванш против Лайпциг.

"Искам да подчертая, че това не е недоволство. Просто обстановката е такава, каквато е. Нито ни е отговорна УЕФА, нито са ни отговорни Република България Лайпциг, нито сме отговорни ние. Светът сега е подобен и би трябвало да вършим взаимни отстъпки, в случай че ни се играе футбол. Все още не сме измислили съвършения метод да го вършим ", съобщи Клоп.

"В предишния мач Лайпциг имаше домакинско преимущество и не се възползва, а в този момент е наш ред. Малко е необичайно да играеш два мача на премахване на еднакъв стадион, само че Будапеща ни предлага съвършено домакинство и организация. Трябва да благодарим на тези хора, че ни дават шанса да играем ", добави още той.

"Тази вечер ще пристигнем в Унгария знаейки, че се намираме едвам на полувремето. Не сме си свършили работата и би трябвало още веднъж да нападаме. Класирането ни в идната фаза несъмнено не е обезпечено. Ние знаем доста добре, че головото преимущество е положително единствено тогава, когато се възползваш от него и във втория мач. Не мисля, че противникът се е предал и знам, че ние не бихме, в случай че резултатът бе 2:0 за тях ", сподели германецът.

"Имаме преимущество, което сме си спечелили. Това е. Нищо повече. Юлиан Нагелсман е един от най-впечатляващите и новаторски треньори във футбола. Той си завоюва доста почитатели и аз несъмнено попадам напред в този лист. Той е човек, който работи добре в сходни обстановки, тъй като ги вижда като опция за доказване ", добави още той.

"Не бива да забравяме и това, че Лайпциг направи отлични дуели с Манчестър Юнайтед при сходни условия. Да, беше в груповата фаза и не в елиминациите, само че представянето им бе впечатляващо. "На нас обаче не са ни нужни предупредителни знаци. Ние сме си научили урока и сме задоволително интелигентни, с цел да осъзнаваме каква опасност са те. Уважаваме доста този тим ", съобщи Клоп.

Liverpool ➡️ Budapest

Puskas Arena awaits... ⏳ |
— Liverpool FC (@LFC) function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР