Ливърпул е пратил оферта от 60 милиона евро за звездата

...
Ливърпул е пратил оферта от 60 милиона евро за звездата
Коментари Харесай

Реал Мадрид е отказал оферта от Ливърпул за халф

Ливърпул е пратил оферта от 60 милиона евро за звездата на Реал Мадрид Федерико Валверде. „ Червените “ обаче ще би трябвало да извадят още към 40 милиона евро, с цел да го вземат. Мениджърът на „ алените “ - Юрген Клоп, се интересува от уругвайския полузащитник, защото желае да подмени халфовата си линия след разочароващия минал сезон.

Ливърпул към този момент притегли Алексис Мак Алистър от Брайтън за 40 милиона евро. Но Клоп не е завършил с тази задача и испанското издание El Nacional твърди, че мърсисайдци към този момент са създали своя ход за 24-годишния Валверде. Въпреки това в Испания пишат, че президентът на Реал - Флорентино Перес, няма да одобри нищо по-малко от 100 милиона евро за един от основните си играчи през миналия сезон.

Валверде потвърди, че е скъп състезател за „ Лос Бланкос “ след няколко сполучливи сезона, отбелязвайки седем гола и записвайки четири асистенции тази година. Той е в Мадрид от съвсем пет години и подписа нов контракт през 2021-а, който го задържа до 2027-а година на „ Сантиаго Бернабеу “, а клаузата за откупуване е 1 милиард евро.

Въпреки че се твърди, че офертата на Ливърпул включва разнообразни бонуси, които биха нараснали сумата по прехвърлянето, в Реал остават твърди в позицията си, въпреки че към този момент похарчиха 135 милиона евро за Джуд Белингам от Борусия Дортмунд.

Информациите настояват, че Клоп се е опитал да извърши фантазията на Валверде да играе във Висшата лига, както направи с Мак Алистър, който призна, че е бил впечатлен от визията на Клоп.

Liverpool ‘have £51m bid REJECTED for Real Madrid star'
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР