Ливърпул е поредният клуб, който има интерес към нападателя на

...
Ливърпул е поредният клуб, който има интерес към нападателя на
Коментари Харесай

Ливърпул също влиза в битката за Осимен

Ливърпул е следващият клуб, който има интерес към нападателя на Наполи Виктор Осимен. Юрген Клоп държи да притегли нов човек за върха на офанзивата за заместител на Роберто Фирмино и има много амбициозна цел да докара 24-годишния нигериец на " Анфийлд ", разкрива " Гадзета дело Спорт ".

Осимен се трансформира в един от най-желаните играчи на пазара, откакто означи 31 гола в 39 мача за Наполи и имаше съществена заслуга за извоюваната купа на Италия. Той е мечтан още от Манчестър Юнайтед, Челси, Нюкасъл и Пари Сен Жермен, а в този момент и мърсисайдци са подготвени да се наредят на опашката за подписа му, като даже са провели първични диалози с сътрудника му.

Проблем пред възможен трансфер на Осимен на " Анфийлд ", с изключение на огромната конкуренция, може да бъде и много високата цена на играча. Наполи държи да получи умопомрачителната сума от 180 милиона евро, като точно тази цена досега възпира мераците на клубовете, които се интересуват от нападателя. А Ливърпул не разполага с прекомерно огромен бюджет, тъй че привличането на нигериеца ще бъде много комплицирано, в случай че шефовете на клуба не решат да развържат кесията.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР